Oikea sisältö. Oikea paikka.

Kännykkä on erottamaton osa koululaisten arkea niin kotona kuin koulussa. Kouluissa kännykkää voidaan käyttää oppimisen apuvälineenä, mutta kännykänkäyttö voi myös aiheuttaa häiriöitä oppitunneilla, välitunneilla ja koulumatkoilla. Miten kouluissa voidaan maksimoida kännykänkäytön hyödyt ja ehkäistä haitat?

Lue lisää
Tilaa tästä
Ota yhteyttä

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden käynnistyminen on yli 200 vuotta virallisen tiedon parissa työskenneelle Editalle tuttu ja kiitollinen työmaa. Yhtiö on matkansa varrella kehittynyt virallisten asiakirjojen painamisen yksinoikeuden haltijasta ja Keisarillisen senaaton kirjapainosta monipuoliseksi modernien sisältöratkaisujen toteuttajaksi. Keskeistä monissa näistä ratkaisuista on historiatieto.

Lue lisää

Suomi täyttää 100 vuotta – nyt kaikki juhlimaan! Mutta miten suomalainen yhteiskunta syntyi ja miten Suomen suuriruhtinaskunnasta tuli itsenäinen valtio? Lue itse! Saat Editalta Suomen 100-vuotissynttärilahjaksi palan itsenäisen Suomen historiaa: Kaikkien aikojen historia 3 Itsenäisen Suomen historia -oppikirjan kaksi ensimmäistä lukua.

Lue lisää

Ladataan…