Oikea sisältö. Oikea paikka.

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden käynnistyminen on yli 200 vuotta virallisen tiedon parissa työskenneelle Editalle tuttu ja kiitollinen työmaa. Yhtiö on matkansa varrella kehittynyt virallisten asiakirjojen painamisen yksinoikeuden haltijasta ja Keisarillisen senaaton kirjapainosta monipuoliseksi modernien sisältöratkaisujen toteuttajaksi. Keskeistä monissa näistä ratkaisuista on historiatieto.

Lue lisää

Suomi täyttää 100 vuotta – nyt kaikki juhlimaan! Mutta miten suomalainen yhteiskunta syntyi ja miten Suomen suuriruhtinaskunnasta tuli itsenäinen valtio? Lue itse! Saat Editalta Suomen 100-vuotissynttärilahjaksi palan itsenäisen Suomen historiaa: Kaikkien aikojen historia 3 Itsenäisen Suomen historia -oppikirjan kaksi ensimmäistä lukua.

Lue lisää
Tilaa tästä
Ota yhteyttä

Suomi on tunnettu koulutuksen ja opetuksen kärkimaana, jonka vankalle ja perinteiselle pohjalle rakennettu koulutus- ja oppimisjärjestelmä on nyt käymässä läpi suurta muutosta. Perinteisesti koulutusjärjestelmä on valmistanut johonkin ammattiin tai osaamiseen, jossa osaamisen ytimessä on tiedollisen kyvykkyyden lisääminen. Yhteiskuntamme kehittyy yhä nopeammin, ja haasteet joustavalle työnteolle ja monipuoliselle osaamiselle kasvavat jatkuvasti. Tulevaisuuden visioissa suorittava työ vähenee, tietotyö muuttaa muotoaan ja valmiudet uudenlaiselle osaamiselle ja sen omaksumiselle lisääntyvät.

Lue lisää

Kesällä 2016 Pokémon GO muodostui ilmiöksi, josta oli vaikea olla kuulematta. Sekä pelaajia että pelistä puhujiakin oli kesällä paljon. Peli herätti tunteita niin puolesta kuin vastaankin. Osa ei esimerkiksi ymmärtänyt ollenkaan, miksi ulkona liikkumiseen tarvitaan kännykkäpeli, kun nuoret voisivat ennemmin mennä metsään ja kerätä Pokémonien sijasta mustikoita.

Lue lisää

Ladataan…